Kentekens lezen is een fluitje van een cent

cabecera coaxial

Deze camera is een IP camera die in staat is voertuigen te herkennen en kentekens te lezen tot een snelheid van 70 km per uur. Het is een alles-in-een camera met een zeer hoge betrouwbaarheid door de ingebouwde OCR functie. De betrouwbaarheid is maar liefs 98% en de camera kan meerdere rijbanen bekijken. Zodra de camera het voertuig detecteert, leest hij het kenteken en verwerkt deze. De beelden slaat hij op op een SD kaart (niet meegeleverd). Met de kentekengegevens creëert de SF-IPCV788ZW-2LPR een database met een foto van de auto, de getallen van de kentekenplaat, het land en de richting waarin het voertuig rijdt

 

5n1

Via onze software de Safire Control Center kan je de database die door de LPR camera is gemaakt bekijken of eenvoudig via de webbrowser. En dankzij de 1/1/8 inch Progressive Scan CMOS Ultra Low Light sensor met een 1080p resolutie en 60FPS kunnen er zelfs kentekens gelezen worden onder zeer slechte lichtcondities.

Met de gemaakte database kun je een lijst van bekende kentekens maken en bijvoorbeeld een relay activeren of juist een blacklist van kentekens. Er is ook de mogelijkheid om beelden te mailen of up te loaden naar een server.

Kijk snel op de productpagina voor meer informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *