Over Dekape

Veiligheid is meer dan ooit een fundamentele behoefte. Niet alleen in grote fabrieken, of op plekken waar kostbaarheden bewaakt moeten worden, willen mensen nu alles beschermen wat hun dierbaar is. Er komen steeds meer factoren die onze veiligheid negatief beïnvloeden. Bedrijfsprocessen worden steeds complexer en even niet opletten kan leiden tot catastrofale gevolgen.

Om al deze bedreigingen voor te zijn heeft u een professionele partner nodig die u voorziet van het juiste advies en van de beste producten. Dekape is in 1993 opgericht en is als geen ander de partij die weet wat camerabeveiliging (CCTV) is.

Als u zeker wilt zijn van een innovatieve en betaalbare oplossing moet u voor één van de merken kiezen waarvan Dekape voor de Benelux importeur is! Zo heeft Dekape o.a. een zéér uitgebreid assortiment IP Netwerk & Analoge cctv producten en Alarmsystemen.

Door onze centrale ligging bij Baarn (direct langs A1) zijn wij uitstekend in staat om u de juiste service en ondersteuning te bieden en op iedere gewenste locatie snel te plaatse te zijn. Onder meer om u zo nodig bij te staan in het bepalen van de juiste configuratie van het CCTV systeem of om u werk uit handen te nemen bij het instellen van een netwerkverbinding.

Kijkt u verder voor het actuele aanbod op de site. Heeft u vragen over onze producten of heeft u belangstelling om dealer te worden, vul dan het contactformulier in of stuurt u een email naar ons informatieadres.

Dekape BV

Rogier Snel

One thought on “Over Dekape”

  1. Vandaag zijn me utp testers binnen gekomen , wat een top service en hij werkt ook nog 🙂 .
    Nu ik er 2 heb gekregen gaat het nog sneller dank

    Fijn weekend

    gr wilfred

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *